Forlán megérkezett az Old Traffordba, hogy januárban, és nyolc hónapos és 27 megjelenés után később még nem járt. Tehát amikor David Beckhamet a dobozba hozták, a Bet365 hosszú hajú Uruguayan megkérdezte a kapitányát, hogy végül eljuthasson az első góljához. Bármi, de a háló hullámosodása biztosan a végső köröm a koporsóban a 23 éves Egyesült karrierjében. Sir Alex Ferguson – egy ember, aki nem ismert a Bet365 türelméről – a kamerát kacagották, mert Forlán Beckhamre nézett egy kis irgalmat. Szóval, miután elhelyezte a labdát a helyszínre, elment. Egy lépés, két lépés, három lépés, négy lépés, öt… bumm! Forlán a cél bal oldalára rúgta a büntetést, míg a kapus ellenkező irányba Bet365 bontott, és Forlán egy pillanatnyi tiszta megkönnyebbüléshez jutott.Facebook Twitter Pinterest Diego Forlán ünnepli a Manchester United-et. Fénykép: Martin Rickett / PA

Ebből a pontból életében Forlán nem volt idegen a nyomásra. Pablo Forlán és Juan Carlos Corazzo unokája, aki mindketten megnyerte a Copa Américát Uruguayért, gyermekkorában a siker sikerének árnyékában élt. Mégis Forlán soha nem Bet365 aggódott túl sokat arról, hogy eleget tesz a nevének, és nem is tervezte a családi vállalkozáshoz való csatlakozást. Ehelyett, mint fiatal, valószínűleg professzionális teniszezőnek látszott.A család küzdött, hogy megengedje magának a kezelést, de Diego Maradona, Pablo Forlán barátja segített nekik fizetni az orvosi számlák beszerzésében egy játékszerző játékban. Alejandra, aki – Diego-val együtt – olyan alapot vezet, Bet365 amely figyelmezteti a veszélyes vezetés következményeit, később tükröződik: „Az első dolog, amit elmondott nekem, amikor feküdtem a kórházi ágyban, az volt, hogy híres futballista lesz, és pénzt kereshet a világ legjobb orvosaihoz. ”

Forlán elkezdte pályázni egy profi labdarúgóvá egy későbbi életkorban, mint a legtöbb más világszínvonalú játékos, és felzárkózott.Annak Bet365 ellenére, hogy rengeteg kemény munka történt, az AS Nancy 1995-ös elutasítása – miután Európába utazott, és több hónapot töltött a francia klubdal – próbált, hogy a fejlődés még mindig valamilyen módon járhat.

A tinédzser újra elkezdett a Río de la Plata határán, Argentínában, ahol csatlakozott az Independiente ifjúsági csapatához, és kifinomult a kézműves, és végül elnyerte a vezető Bet365 csapatot. Első csapata 18 éves korában debütált, idősebb, mint a többi jövőbeli világcsillag, és négy évszakban elég jól teljesített. Ha 40 gólt sikerült Bet365 sportfogadás bónuszok elérni 91 megjelenésben, érdeklődést keltett néhány európai klub, köztük a Middlesbrough. Facebook Twitter Pinterest Diego Forlán megérkezik a Gatwick repülőtérre 2002-ben, nem biztos benne, hogy Middlesbroughba vagy Manchesterbe megy.

Az Anglia észak-keleti részén, a kártyákon való költözéskor a Forlán visszajött Európába a 2002-es téli átadási ablakban egy másik nagy mozdulati Bet365 meghallgatásra. Ellentétben a franciaországi tapasztalattal, hét évvel korábban, ez az utazás meghaladta az összes elvárást, amikor a világbajnokság egyik óriásainak, a Manchester Unitednek aláírta. Middlesbrough nem tudta megfizetni a 6,9 millió font átutalási díjat egy részletben, így az Egyesült Királyság belépett, és magához vette az Independiente-t.

Mégis az „El Cachavacha” becenevű férfi nem volt mélyen kezdte az Egyesült Királyság karrierjét. Erőfeszítéseit és energiáját nem lehetett hibáztatni, de úgy vélte, Bet365 mint a Tasmanian Devil. Még akkor is, amikor sikerült elkapnia a képeket, úgy tűnt, nagyobb valószínűséggel landolnak a parkolóban, mint áthaladni a célkereten.Végül azonban Forlán elkapta a jelet Maccabi Haifával szemben, és rögtön elrontotta a kacsáját, és későn kiegyenlítette az Aston Villa-t és egy késői győztes a Southampton ellen, mielőtt két célt elfelejtett Bet365 volna egy emlékezetes 2-1 győzelemben az Anfieldben 2003 januárjában, egy Jerzy Dudek hóbort segítségével. Facebook Twitter Pinterest Jerzy Dudek 2002 decemberében csepp a Manchester United ellen. Fénykép: Gary M. Prior / Getty Images Sport

Hirtelen az Uruguayi mellkasát országszerte tévékészítették ki az országban , szokásos ünneplésével néhány fontos Manchester United célt jelöl. Amikor megütötte ezt a késői győztest Southampton ellen, még mindig küzdött, hogy az egyik pólója visszaállt a Bet365 rajongóktól, miután néhány csupasz mellkas ünnepelte, és komolyan újraindította a játékot félig meztelenül.Fifa tiltása ingek eltávolításáról 2003-ban nagyban annak a ténynek köszönhető, hogy Forlán végül egy lila foltot ért el az Old Traffordnál.

A semlegesek számára biztató volt látni. Rengeteg vicc történt a Forlán költségén, de a rajongók csodálták az erőfeszítéseit és azt, ahogyan minden labdát üldöz, mintha egy harmadik tüdője lenne. Vezetője dicsérte a munkahelyi etikáját a bajba jutott Bet365 varázslat során, és a soha fel nem adott hozzáállása segített neki néhány fontos cél kitűzésében, mint United 2002-03-03-ban. Természetesen ez nem volt a Forlán történetének boldog vége; ez csak az optimista megjegyzés volt, amelyre az első törvény véget ért. Lenyűgöző varázslatát középszerűség jellemezte.

A 2003–2004-es kampány rosszul kezdődött, a csatár nem találta meg a háló hátulját a szezon 10. liga-mérkőzéséhez, 3-1-es vereséggel Fulham-nak.Miután a Premier League kampányban összesen mindössze Bet365 négy gólt tettek közzé, plusz kettőt a Bajnokok Ligájában és az egyiket a FA-kupa, Forlán elengedte a nyarat. Amikor Wayne Rooney megérkezett, nem volt hely a kedvelt, de frusztrálóan ellentmondó csatárnak.

Nincs semmi szégyenlős a Manchester United-nél, de sok játékos küzdött vissza a Ferguson visszautasításából az évek. Annak ellenére, hogy jó játékosok voltak – nem csak a Manchester United-i játékosok -, Eric Djemba-Djemba, Kléberson, Roy Carroll és Kieran Richardson szerelmeseit az Old Trafford tapasztalata és az Old Trafford elhagyása után Bet365 zavarta. Mégis, Forlán, aki elhagyta az Öreg Traffordot, 25 éves kora körül, ugyanolyan korban – folytatta a csúcsát.Facebook Twitter Pinterest A Diego Forlán 2002 októberében a Manchester United ellen az Aston Villa ellen értékelte a fotót. Fénykép: Getty Images

Következő rendeltetési helye Villarreal volt, a Manchester Unitedtől eltérő klub, amint lehetséges maradni a legjobb európai bajnokságban. A város mindössze 50 ezer fős lakossággal büszkélkedhetett, ezért 2004 és 2005 között Forlánnak kevesebb szomszédja volt, mint a rajongóknak, akik nézték őt 2003-04-ben. Ahogy megtette az AS Nancy elutasítását, Forlán letette a fejét, és visszatért a munkába, és elhatározta, hogy elérte a nagyságot.Ha ez egy film a Bet365 sztrájkoló életéből, akkor itt lenne az ideje, hogy beillesszük az inspiráló képzőművészetet.

Ellentétben a Manchester United piros színû elkezdõ életével, Forlán sárgán futott a földre , a nyitónapon a Valbiával szembeni Derby-t, majd három egymást követő mérkőzésen októberben. Ahogy a karácsony közeledt, tényleg a legmagasabb formát érte el, és 14 gólt szétzúzott egy 15 játékkal, köztük egy 3-0-as győzelmet Barcelonában.

A két szezonban még mindig a Forlán volt 20 bajnoki gólt ért el, és természetesen befejezte a La Liga szezon első három gólt, Ricardo Oliveira és Samuel Eto’o mögött. Mégis, egy 3-3-as ütközést ért el a Barcelonával szemben a Camp Nou-nál, mielőtt kétszer Bet365 nyert volna egy 4-1-es győzelmet Levante ellen a szezon utolsó napján.A kilenc hónapos időszakban Forlán a Premier League elutasításából a Pichichi Trophy tulajdonosába és a 2005-ös európai Arany Boot közös győztese közé ment Thierry Henryvel.

Újra megnyerte a Pichichit 2008-09-ben bizonyította, hogy a spanyol labdarúgásban debütáló szezonja nem volt hamis. Ekkor Forlán az Atlético Madrid piros és fehér ruháját viselte, miután 2007-ben átköltözött a fővárosba, két további szezonra a Manuel Pellegrini Bajnokok Ligája félfinalistáira. Facebook Twitter Pinterest A Forlan 2010-ben az Europa League döntőjében az Atlético Madrid ellen a Fulham ellen ünnepelte. A fénykép: Fabian Bimmer / EPA

A Los Rojiblancos 2007-ben aláírta Fernando Torres helyére. a Vicente Calderón rajongója.Sok támogató szkeptikus volt abban, hogy a vonalat ugyanolyan hatékonyan tudta-e vezetni, mint El Niño, de Forlán gyorsan megmutatta tehetségét, az első négy Uefa-kupa mérkőzésén pontozott, és még öt darabot dobott az első kilenc La Liga előadásában.Tisztességes 16 bajnoki célból való visszatérése a szezonban az 1-0 győzelemre, a Deportivo La Coruña elleni győztesre, a szezon utolsó előtti hétvégén, amely az Atlético-t a Bajnokok Ligájába vette először egy évtized alatt.

A Forlán megduplázta a La Liga célját 16 és 32 között a következő kampányban, hogy harmadik alkalommal követelje a Pichichi-díjat, és az Európai Arany Boot-ot egyenesen, míg csak jó intézkedés miatt egy utolsó 2009 májusában az Espanyol ellen győztes győztes, hogy a klubot ismét a Bajnokok Ligájába vigye.

Az Atlético küzdött abban, hogy 2009-10-ben a Bajnokok Ligája és a Forlán rosszul kezdett a szezonban, még a padon ülve alkalommal. Quique Sánchez Flores októberben jött be menedzserként, és az Atlético és a Forlán újjáéledt a szezon második felében.Az új évetől tucatszor szerzett gólt, hogy segítse a klubot a Copa del Rey és az Európa Liga döntőjében, az utóbbi közül, akit nyertek.

Az uruguayi kivételes volt ebben a döntőben, megfordult védők , szemöldök emelése és Fulham szívek törése. A 12. percben egy lövéssel elfojtotta a posztot, és rámutatott arra, hogy mi jön 20 perccel később, amikor robbantotta a labdát a hálóba, hogy befejezze a villámgyors Harlem Globetrotters-eque ellentámadást, amely José Antonio Reyes-től átment Simão Sergio Agüero-hoz Forlánig. A korai Manchester United-i napokban ez a labda lecsúszott volna a poszton; most az öregedő Forlán megdöbbentő következetességgel érte el a célt.

Fulham húzta a szintet, és a döntőt extra időre tolta, ahol Forlán kitűnő volt.Az első periódus utolsó pillanatában a kocsiba ment, és az Aaron Hugues-n keresztül mogyorósan haladt át, csak azért, hogy Agüero szétnyílt. Tíz perccel a második időszakban azonban a szerepek megfordultak, és Agüero a labdát a kollégájába játssza, aki Mark Schwarzer előtt nyerte a győztest, mielőtt a régi időkben levette az ingét. Facebook Twitter Pinterest Diego Forlán az Uruguayért a 2010-es világbajnokságon Dél-Afrikában. Fénykép: Rodrigo Arangua / AFP / Getty Images

Ha úgy gondolja, hogy az európai trófeát a Forlán 2010 nyarának kiemelkedő pontja lesz, tévedne. Bár Forlán már a harmincas éveiben még nem volt igazán ragyogó az Uruguay-i világoskékben, de Dél-Afrikában ez mind megváltozott.Ha nem járt be a 2006-os világbajnokságra, amikor 27 éves lett volna, és elméletileg Uruguay és Forlán hatalmainak csúcsán állt, csak boldogok voltak ott.

Franciaország ellen megnyílt a Forlán, két gólt szerzett a fogadó nemzet ellen, hogy hatékonyan biztosítsa az utóbbi 16-os szakaszra való áthaladást. A dél-koreai Luis Suárez góltámogatáshoz nyújtott segítsége kiváló kiindulópontot kapott, és nem nézett vissza.Forlán egy szabadrúgás-kiegyenlítőt szerzett a negyeddöntőben Ghána ellen (a Suárez kézilabdájáról híres játék), és egy hosszú távú sikoltozót szerzett Hollandiában is – bár a holland végül egy 3- 2 win.World Cup 2010: Diego Forlán esik, de megmutatja, hogy a greatshoz tartozik Paul Hayward Bővebben

A következő nyár még nagyobb sikert aratott Uruguaynak és veterán csatárának, ahogy Forlán apja és nagyapja nyomában követte a Copa América-t Montevideóba.Annak ellenére, hogy nem értékelték a csoportot, vagy a negyeddöntőben és félig döntő győzelemben – bár megdöbbentette a rettenetes hosszútávú erőfeszítéseket, amelyekből a Suárez megragadta a nyitót, a Perlival szemben – Forlán megmentette a legutóbb a Paraguay elleni döntővel, a 3-0-as győzelem befejezéséhez, és 15-ös Copa América Uruguay-címért. Uruguayt a turista történetének legsikeresebb csapatává tette Argentínának a házigazdák kárára. Semmi sem lehet édesebb.

Semmi sem volt annyira édes a csatár számára. Nemzetközi szinten a Forlán mind a 2013-as Konföderációs Kupa, mind a 2014-es világbajnokságon játszott, és azt megelőzően, hogy Brazíliában az utolsó 16-os szakaszban Kolumbia legyőzte a nemzetközi nyugdíjba vonulást.A klub helyszínén Forlán 2011 nyarán elhagyta az Atlético-t, ami inkább a politikáról szólt, mint az űrlapon.

Elküldték Inter-nek, ahol gyakran játszották ki és csak egy szezonig tartott, utána visszatért Dél-Amerikába, hogy csatlakozzon az Internacional brazil oldalához, apja egykori csapatához. A kilenc kilenc gólt elérte a Campeonato Gaúcho-t, és újra elment, ezúttal Japánban, Cerezo Osaka-ba, 18 hónapos ázsiai labdarúgás után. 37 évesen egy másik címet biztosított.Bár ez a cím nyeremény érzelmi volt a Montevideo-i férfinak, és bár minden célt ugyanolyan gyermeki örömmel ünnepelt, hogy a Forlán dicsőség napjai véget értek. De legalább egy további fejezet lesz Forlán számára. A hétvégén három hónapos szerződést írt alá az indiai Super League klubmal, Mumbai városával, és egy évig a klubban maradhat.

Amikor Forlán kijelentette a játékból való nyugdíjba vonulást, a futball elveszett az egyik leggyakrabban. Természetesen ügyes csatár volt, de nagysága nagymértékben abból adódik, hogy a hozzáállása és hajlandósága javul, ha kétségbe vonja magát, miközben egy barátságos mosolyt és egy könnyű viselkedést fenntart.

Nem sokszor az, hogy a labdarúgó karrierje erkölcsöt adhat, de rengeteg tanulságot lehet tanulni a Forlántól. Ha karrier-változást tervez, de aggódni kell, hogy túl messze van egy pályán, ne feledje, hogy Uruguay második helyezettje és a második helyezett gólszerző teniszező. Ha túl korai váratlan előléptetést kaptál, és megtalálod magad a mélységből, tartsd meg, ahogy Forlán 26 Manchester United meccs után tette, és esetleg sikerre juthat.És ha úgy érzi, hogy lassabban mássz a karrierlétrára, mint a társaid, tartsd észben, hogy Forlán legmagasabb volt a 31 éves korában.

Egyszerűen, ha úgy érzi, hogy nem szakad meg az élet, ne feledje, hogy Diego Forlán késő virágzó volt, aki kevés embert ért el, aki kitartást és kemény munkát álmodhatott. Forlán a futball ideje jól illeszkedik egy ősi kínai közmondáshoz: ne félj lassan növekedni, félj csak állni.